När du bestämt dig att leva ditt liv och inte någon annans


Webb-kurs. 

Du vill förändra nu. I den här kursen beskriver jag i detalj hur du gör för att göra ditt allra bästa för att nå dit du vill. Oavsett om du behöver göra en "brutal" förändring eller bara finputsa på din utveckling så är första steget att ta din längtan på allvar.

Jag motiverar, pushar och stödjer dig på vägen. 

Fakta

Kursen består av fem områden att fokusera på.  Du kanske tänker att du hinner inte just nu. Lugn. Du kan vänta med att se det till en tidpunkt som passar dig. Du har du tillgång till det "för all framtid". 

När och hur du vill

Kursen fungerar lika bra på mobil, surfplatta och dator. Alla föreläsningar är filmade men går också bra att lyssna på när du har tid över.

Din egen framtidsplan 

Efter varje område svarar du på frågor som leder till att du får en färdig plan att följa så att du når ditt mål.

Du formulerar ditt mål

Planerar hur du når dit

Agerar - det blir verklighet

 

Nöjd kundgaranti

Om du inte är nöjd med kursen efter två veckor skickar du ett mail och får pengarna tillbaka. Du behöver inte ens motivera.

Den här kursen visar hur du:

Blir klar över vad du längtar till och varför
Tar reda på vilka av dina drömmar som är värda att kämpa för
Stärker din självkänsla och självförtroende
Hittar strategier att gå framåt när du håller på att ge upp
Förstår hur du motiverar andra att följa med ”på ditt tåg”

Det handlar inte bara om att göra sitt bästa, utan om att veta svaret på ”hur gör jag för att göra mitt bästa?”. Det berättar jag i den här kursen. 

Det de flesta människor ångrar i livet är inte det de gjorde utan det de inte gjorde. Extra Du är mycket mer än en kurs i hur du når längre – det är en resa i din egen personliga utveckling, i att våga vara du!

Kursen tar dig steg för steg mot det du vill uppnå. Genom att skapa en personlig "Min plan" följer du i detalj din framgångsrika väg mot dina mål och ännu längre. 

Du kommer inte att vara ensam på vägen. Jag motiverar, pushar och stöttar dig!

 

FAQ

Fråga: är det här en sån där vanlig ”tänk positivt kurs” om hur du ständigt lyckas bara du följer tio tips?

Svar: Tvärtom! Jag poängterar att en viktig ingrediens för att lyckas är att våga misslyckas. Och att livet innehåller alla känslor. Både glädje och sorg.

Fråga: Hur länge har jag tillgång till kursen?

Svar: Tillgången till kursen är inte tidsbegränsad.

Fråga: Kan jag gå kursen på mobilen?

Svar: Självklart. Kursen fungerar lika bra på dator som på surfplatta eller mobil. 

Fråga: Varför ska jag köpa kursen istället för en bok för 250 kronor?

Svar: Du kan jämföra de här 30 kursavsnitten med individuellt mentorskap. Det skulle kosta många tusen kronor.  Du har tillgång till kursen utan tidsbegränsning och du kan se om avsnitten hur många gånger du vill. Dessutom har du dem i mobilen och kan titta och lyssna när du sitter på bussen eller gör nåt annat. 

Fråga: Ok att du har lyckats med mycket som du vill, men varför skulle samma strategier vara bra för mig?

Svar: Jag har lärt mig mycket genom att i 40 år varit framgångsrik entreprenör, chef, utbildare inom ledarskap och personlig utveckling. Plus allt jag har uppnått i mitt privatliv, men jag har också lärt av mina misslyckanden! Dessutom delar jag med mig av andras erfarenheter och kunskap. Jag garanterar att du genom kursen lär dig hur du gör för att göra ditt allra bästa. Det är ett stort steg till att nå det du längtar efter.  

Fråga: Får jag bättre självkänsla?

Svar: Min utgångspunkt är att du redan duger som du är. Självkänsla handlar om att acceptera sig själv men det hindrar inte att vi vill nå längre, utmana oss själva och sträva efter att uppnå det vi drömmer om i jobbet och privat. Jag är övertygad om att du efter kursen känner dig ännu starkare i att våga vara du! Det är en bra grund för en bra självkänsla. Du kommer inte att vara ensam på vägen. Jag motiverar, pushar och stöttar dig! 

Extra Du - när du vill nå längre

Just nu  har vi nu ett specialpris på "Extra Du!". Ordinarie pris 3 980 kronor inkl. moms. 

2 750 kr (ink. moms)