Extra Du - när du vill nå längre


Online-kurs. Nya videos i fem veckor.

Du har en längtan att nå längre, du vill göra verklighet av det du drömmer om och längtar efter. Nånting håller dig tillbaka. Du tror inte att du klarar det, det kommer så mycket annat i vägen eller kanske vet du helt enkelt inte hur du ska göra. I den här kursen beskriver jag i detalj hur du gör för att göra ditt allra bästa för att nå dit du vill. 

Är det dina relationer som du vill ska utvecklas, vill du bli bättre i ditt jobb eller kasta dig in i nåt helt nytt? 

Jag motiverar, pushar och stödjer dig på vägen. 

Den här kursen visar hur du:

Blir klar över vad du längtar till och varför
Tar reda på vilka av dina drömmar som är värda att kämpa för
Stärker din självkänsla och självförtroende
Hittar det mindset (sätt att tänka) som vägleder dig
Hittar din styrka att gå framåt när du håller på att ge upp
Förstår hur du motiverar andra att följa med ”på ditt tåg”
 

Fakta
Kursen är 5 veckor lång. Ett nytt område presenteras varje vecka. Kursen har ingen tidsbegränsning, du börjar när det passar dig och går sedan vidare i din egen takt.

När och hur du vill
Kursen fungerar lika bra på mobil, surfplatta och dator. Alla föreläsningar är filmade men går också bra att lyssna på när du har tid över.

Din egen framtidsplan
Efter varje område svarar du på frågor (om du vill). Dina svar skapar en egen privat plan för hur du ska nå dina mål.

Nöjd kundgaranti
Om du inte är nöjd med kursen efter två avsnitt (två veckor) skickar du ett mail och får pengarna tillbaka. Du behöver inte ens motivera.

Varje dag när jag som tonåring kom hem från skolan lade jag mig på soffan, borrade ner huvudet i kudden och dagdrömde om allt jag ville göra. Då visste jag inte att det var positiv visualisering! Ibland gör vi rätt utan att veta om det. Men det behövs mer än så. Det fanns så mycket som jag inte ens försökte förverkliga för att något inom mig bromsade. Jag tyckte att jag gjorde mitt bästa men hade ändå önskningar som jag misslyckades med. Idag, när jag ser tillbaka vet jag precis vad jag missade under mina försök. Och med de drömmar som jag nu lyckats med, både i jobbet och privat, vet jag exakt hur jag har gjort för att nå ända fram.

Det handlar inte bara om att göra sitt bästa, utan om att veta svaret på ”hur gör jag för att göra mitt bästa?”. Just det berättar jag i den här 5 veckor långa kursen. 

Det de flesta människor ångrar i livet är inte det de gjorde utan det de inte gjorde.

Extra Du är mycket mer än en kurs i hur du når längre – det är en resa i din egen personliga utveckling, i att våga vara du!

Kursen tar dig steg för steg mot det du vill uppnå. Genom att skapa en personlig "Min plan" följer du i detalj din framgångsrika väg mot dina mål och ännu längre. 

Du kommer inte att vara ensam på vägen. Jag motiverar, pushar och stöttar dig!

 

FAQ

Fråga: är det här en sån där vanlig ”tänk positivt kurs” om hur du ständigt lyckas bara du följer tio tips?

Svar: Tvärtom! Jag poängterar att en viktig ingrediens för att lyckas är att våga misslyckas. Och att livet innehåller alla känslor. Både glädje och sorg.

Fråga: Hur länge har jag tillgång till kursen?

Svar: Tillgången till kursen är inte tidsbegränsad.

Fråga: Kan jag gå kursen på mobilen?

Svar: Självklart. Kursen fungerar lika bra på dator som på surfplatta eller mobil. 

Fråga: Vad menar du med att mina tankar styr hur jag lyckas? Låter flummigt.

Svar: Flummigt? Nej inte alls. Det är bara logiskt. Om du tänker att du aldrig kan uppnå det du önskar och den tanken gör att du aldrig ens försöker så kommer du naturligtvis aldrig nå dit du vill. Det är tankar som styr och skapar handlingar. Det gäller allt i livet. Din inställning påverkar vad du väljer att göra. Ganska enkelt!

Fråga: Varför ska jag köpa kursen istället för en självhjälpsbok för 250 kronor?

Svar: Du kan jämföra de här 30 kursavsnitten med ett antal terapitimmar  eller individuellt mentorskap. Det skulle kosta många tusen kronor.  Du har tillgång till kursen utan tidsbegränsning och du kan se om avsnitten hur många gånger du vill. Dessutom har du dem i mobilen och kan titta och lyssna när du sitter på bussen eller gör nåt annat. 

Fråga: Ok att du har lyckats med mycket som du vill, men varför skulle samma strategier vara bra för mig?

Svar: Jag har lärt mig mycket genom att i 40 år varit framgångsrik entreprenör, chef, utbildare inom ledarskap och personlig utveckling. Plus allt jag har uppnått i mitt privatliv, men jag har också lärt av mina misslyckanden! Dessutom delar jag med mig av andras erfarenheter och kunskap. Jag garanterar att du genom kursen lär dig hur du gör för att göra ditt allra bästa. Det är ett stort steg till att nå det du längtar efter.  

Fråga: Får jag bättre självkänsla?

Svar: Min utgångspunkt är att du redan duger som du är. Självkänsla handlar om att acceptera sig själv men det hindrar inte att vi vill nå längre, utmana oss själva och sträva efter att uppnå det vi drömmer om i jobbet och privat. Jag är övertygad om att du efter kursen känner dig ännu starkare i att våga vara du! Det är en bra grund för en bra självkänsla. Du kommer inte att vara ensam på vägen. Jag motiverar, pushar och stöttar dig! 

Extra Du - när du vill nå längre

Under hösten har vi nu ett specialpris på "Extra Du!". Ordinarie pris 3 750 kronor inkl. moms. Just nu 1 990 kronor inkl. moms.

Höstpris 1 990 kronor