Ta din längtan på allvar


Intensiv webbkurs med fyra inspirationsvideos + ett bonusavsnitt.

Vad vill jag med resten av mitt liv?

Oavsett om du längtar efter en liten förändring eller har en dröm som kan  förändra ditt liv så vill jag med de här fyra videorna motivera och inspirera dig att komma igång. "Om du har en dröm, slåss för den", säger Lady Gaga. För att lyckas behöver man varken vara känd eller rik, och det handlar inte om magi utan om grundläggande strategier som, om du följer dem, leder dig framåt mot ditt mål. 

Ibland vill vi bort ifrån ett tillstånd eller en situation men är osäkra på vad vi vill ha istället. För dig som vill hitta en ny mening i ditt liv har jag gjort en specialvideo. 

Nu gör jag något  som jag aldrig gjort förut; jag bjuder dig på ett avsnitt ur min kurs "Extra Du - när du vill nå längre". I den videon visar jag hur du kan hantera osäkerhet, nervositet, rädsla och ångest. Den sortens känslor ska inte hindra dig från att ta din längtan på allvar! 

Fyra videos plus bonus som inspirerar dig att skapa det liv du vill leva.
Känslor och strategier är en underbar kombination. Känn efter i ditt hjärta vad du vill och håll huvudet kallt och forma strategier.
I de här videona berättar jag hur du kan använda både dina känslor och tankar för att nå framgång i det du längtar efter.

 

Om Catharina Nasenius 

Catharina Nasenius, författare, psykolog, skådespelare och VD. Hon är ledare för, och har grundat det internationellt framgångsrika Vardagens Dramatik AB. Hon tar fram modeller och strategier som inspirerar människor att tro på sig själva och våga mer. Hon är också skapare av webbkurserna ”5 steg till ett Dreamteam” och ”Extra Du – när du vill nå längre”.

Catharinas liv, både professionellt och privat, är en illustration av det hon inspirerar till. "För att lyckas måste du vara beredd att misslyckas. För att vara modig behöver du erkänna din sårbarhet."

Kursen köper du enkelt och säkert med kontokort.

Ta din längtan på allvar

495 kr (ink. moms)